2006 Uitslag

Het zit er weer op, we hebben de Winterhike weer achter de rug. Op 28 december kwamen ongeveer 250 scouts uit heel Nederland naar Almelo. In de kantine van De Rietvogels was de startpost van de Winterhike 2006. Elke 2 minuten startte er een koppel op een van de drie uitgezette routes. Deze routes liepen langs verschillende posten naar het overnachtingspunt: de sporthal in Geesteren.

Na een korte, maar verkwikkende nachtrust kregen de koppels het volgende deel van de route. Nu naar het eindpunt, De Molenberg in Reutem. Onderweg kwamen ze uiteraard weer de nodige posten tegen, waar opdrachten, (warme) versnapering en morele ondersteuning geboden werden.

Uiteraard doen deze scouts dit niet voor niets, naast het genieten van de inspanning en van het mooie stukje Nederland,  heerst er een unieke sfeer tijdens de Winterhike. Bovendien krijgen ze een badge als herinnering aan deze “barre tocht vol ontberingen”. Het koppel dat het best gepresteerd heeft bij de posten onderweg, krijgt de wisseltrofee voor een jaar mee naar huis. Dit jaar zijn dat:

 

 WH2006-Junioren  WH2006-Senioren  WH2006-Veteranen
Junioren:
Hayo en Edwin
(Camerons-Duinzwervers, Overveen)
Senioren:
Stijn en Maarten
(Sc.Oosterhof-Niej Begin, Rijssen)
Veteranen:
Erik en Eric
(J.F.Kennedy, Almelo)

 

Dit jaar hebben we wederom de krant gehaald, lees het artikel in de Twentse Krant Tubantia.

 

Uitslagen

WH2006-Uitslag-Junioren

WH2006-Uitslag-Senioren

WH2006-Uitslag-Veteranen