2009 Uitslag

Het zit er weer op, we hebben de Winterhike weer achter de rug. Op 28 december kwamen ongeveer 200 scouts uit heel Nederland naar Kulturhus de Bijenkorf in Borne. Daar was de start van de Winterhike 2009. Elke 2 minuten startte er een koppel op een van de drie uitgezette routes. Deze routes liepen langs verschillende posten naar het overnachtingspunt: sporthal Verdegaalhal in Tubbergen. Na een korte, maar verkwikkende nachtrust kregen de koppels het volgende deel van de route. Nu naar het eindpunt, Café restaurant Rouwers in Ootmarsum. Onderweg kwamen ze uiteraard weer de nodige posten tegen, waar opdrachten, (warme) versnapering en morele ondersteuning geboden werden.

Uiteraard doen deze scouts dit niet voor niets, naast het genieten van de inspanning en van het mooie stukje Nederland, heerst er een unieke sfeer tijdens de Winterhike. Bovendien krijgen ze een badge als herinnering aan deze barre tocht vol ontberingen. Het koppel dat het best gepresteerd heeft (zowel op de posten onderweg als bij het uitwerken van de opdrachten) krijgt de wisseltrofee voor een jaar mee naar huis. Dit jaar zijn dat:

 

 WH2009-Junioren  WH2009-Senioren  WH2009-Veteranen
Junioren:
Tijmen en Sheila
(Subanhara Liemersgroep, Zevenaar)
Senioren:
Jorrit en Marloes
(John F. Kennedy groep en het Twentse Ros, Almelo)
Veteranen:
Onno en Ronnie
(John F. Kennedy groep, Almelo)

Ook de postbemanning is niet vergeten. Voor de organisatie, sfeer en thema-aankleding van de posten die door de Admiraal Kruisgroep uit Vriezenveen zijn bemand kregen zij de “post inspiration award” van de Winterhike 2009 uitgereikt.

Alle deelnemers, postbemanningen en verdere hulp hartelijk dank voor jullie deelname of ondersteuning en wellicht tot volgend jaar.

Uitslagen:

WH2009-Eindstand